Zajedno u dobru i zlu: Ljubavna priča Marina i Sare nešto je najdivnije što se dogodilo u ‘Životu na vagi’

 

 

 

Da se u showu ‘Života na vagi’ ne rađaju samo novi ljudi već i prijateljstva pa čak i ljubav, dokaz su i Marino i Sara koji gaje simpatije jedno prema drugome…

Marino je pred kamerama priznao da mu se Sara jako sviđa te da ju je jedva čekao ponovno vidjeti, a ona nije mogla skriti veselje kada je shvatila da je on jedan od kandidata izazivača.

Vrlo brzo i ostali su shvatili da se između Marina i Sare nešto događa, a kada je trenerica Maja isto doznala, vrlo brzo je mladog Zadranina počela zafrkavati ispitujući ga kako bi on zaveo Saru.

Marinu nije bilo neugodno, dapače, prvom prilikom Sari je želio pokazati koliko mu je do nje stalo pa joj je čistio tenisice i hvalio je koliko je smršavjela. Saru je jedino mučilo hoće li Marino biti dio njezina tima, rekavši da joj to nikako ne bi odgovaralo jer za njega nikad ne bi mogla glasovati da ispadne iz showa. Na kraju su joj se strahovi ostvarili, ali simpatije se nisu ugasile.

rtl.hr

The post Zajedno u dobru i zlu: Ljubavna priča Marina i Sare nešto je najdivnije što se dogodilo u ‘Životu na vagi’ appeared first on Srednja Bosna.

(srednjabosna.com)