Zajedničkim radom policije pronađen Sapnjak koji je automobilom udario srednjoškolca u Šetićima

Zahvaljujući brzoj reakciji pripadnika policije i odličnoj saradnji policijskih službenika Sapne i Zvornika u kratkom vremenskom periodu pronađen je vozač”Passata” koji je u mjestu Šetići ovog petka udario srednjoškolca koji se vraćao iz škole. Iste večeri osumnjičeni je pronađen i slučaj je dokumentovan. Prema nezvaničnim informacijama radi se o licu rođenom 1997.godine sa adresom prebivališta u općini Sapna kojem će dodatna otežavajuća okolnost biti bijeg sa mjesta nesreće čime je prekršio dodatne odredba Zakona o sigurnosti u saobraćaju.

FOTO: Ilustracija

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar istakao je da zahvaljujući efikasnom operativnom radu i saradnji policijskih stanica u Zvorniku i Sapni, krivac za saobraćajnu nezgodu sa posljedicama po lice je brzo pronađen i priveden pred lice pravde. U saopštenju o ovom slučaju iz Policijske uprave Zvornik je navedeno:

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik u saradnji sa pripadnicima Policijske stanice Sapna, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih dokaza, identifikovali su lice A.I. iz Sapne, koje se sumnjiči da je 07.02.2020. godine oko 16,00 časova, u mjestu Šetići, grad Zvornik, učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi upravljajući putničkim automobilom marke „Passat“, kojom prilikom je tjelesne povrede zadobilo šesnaestogodišnje lice koje je učestvovalo u saobraćaju u svojstvu pješaka.

Nakon saobraćajne nezgode, lice A.I. se sa svojim vozilom udaljilo sa lica mjesta. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Sapna, odakle je upućen u Univerzitetski klinički centar Tuzla na dalje zbrinjavanje.

Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, koji nastavljaju sa preduzimanjem daljih mjera i radnji iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja saobraćajne nezgode, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Zvornik.

Koliku i kakvu kaznu će bjegunac u ovom slučaju dobiti ovisit će od stručnog mišljenja ljekara o stepenu zadobijenih povreda kod oštećenog u ovom slučaju.

(Zvornicki.ba)

The post Zajedničkim radom policije pronađen Sapnjak koji je automobilom udario srednjoškolca u Šetićima appeared first on Zvornicki.ba.

(Izvor: www.zvornicki.ba)