Tri osobe završile u zvorničkoj bolnici, bilans je jučerašnjeg sudara u Konjević Polju (FOTO)

Na raskrsnici magistralnog puta Bratunac – Zvornik, u mjestu Кonjević Polje, opština Bratunac, 13.10.2021. godine oko 13,35 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo marke „mercedes” kojim je upravljalo lice S.R. iz Srebrenika i putničko motorno vozilo „golf 4“ kojim je upraavljalo lice К.A. iz Ilijaša, saopšteno je iz PU Zvornik.

Tri osobe završile u zvorničkoj bolnici, bilans je jučerašnjeg sudara u Konjević Polju (FOTO)

– Vozač, suvozač i putnik iz putničkog motonog vozila su zadobili tjelesne povrede, te su prevezeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje će biti utvrđen stepen povreda navedenih lica. Na lice mjesta, pored policijskih sužbenika Policijske stanice Bratunac je upućena i uviđajna ekipa PS Bratunac, koji su nakon izvršenog uviđaja preduzeli i sve druge mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju dokumentovanja navedene saobraćajne nezgode, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik

The post Tri osobe završile u zvorničkoj bolnici, bilans je jučerašnjeg sudara u Konjević Polju (FOTO) appeared first on Zvornicki.ba.

(Izvor: www.zvornicki.ba)