Tako to rade u Njemačkoj: Policija prekinula proslavu dječjeg rođendana, rastjerala i osmero djece

Njemačka policija u petak je kasno navečer prekinula obiteljsku proslavu dječjeg rođendana u gradu Heidelbergu, a na kojoj je bilo 20 osoba.

Prema policijskom priopćenju, susjedi su obavijestili policijske dužnosnike o narušavanju mira. Policija je izišla na teren i na mjestu događaja zatekla goste “u kući i u dvorištu kuće”. Vlasnik obiteljske kuće je slavio 10. rođendan svog sina. Među gostima je bilo osmero djece mlađe od 14 godina, piše Fenix magazin.

Iako su ukinuta ograničenja izlaza, još uvijek postoje ograničenja kontakata za privatne sastanke u javnim i privatnim prostorima, podsjetila je policija. Zbog toga je proslava raspuštena i “djelomično pijani gosti poslani su kući”. Neki gosti nisu odmah htjeli otići, ali naposljetku su ipak otišli pa nije bilo daljnje policijske intervencije.

Prema priopćenju policije, domaćini i gosti sada mogu očekivati kaznenu prijavu o kršenju propisa o korona mjerama. Koliku će kaznu dobiti, policija nije objavila.

The post Tako to rade u Njemačkoj: Policija prekinula proslavu dječjeg rođendana, rastjerala i osmero djece appeared first on Srednja Bosna.

(srednjabosna.com)