Skandal! Nigerijac dobio otkaz jer je s njim zatrudnjela – predsjednikova kći

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Nigerijski nogometaš, koji je želio ostati anoniman, ispričao je medijima u svojoj zemlji kako je u Sloveniji, gdje je igrao u jednom drugoligašu, dobio otkaz zbog iz bizarnog razloga.

Naime, kćerka predsjednika kluba djevojka je nogometaša, a nakon što se saznalo da je trudna, iz kluba su mu preko agenta poručili da je ugovor raskinut zbog nediscipline i – neprimjerenog ponašanja!

– Potpisao sam trogodišnji ugovor s mogućnošću produženja na dvanaest mjeseci. Prošlog mjeseca djevojka je otkrila da ćemo dobiti dijete, a ona je ujedno i predsjednikova kćer – rekao je anonimni nogometaš, prenose slovenski mediji.

– U klubu su saznali za to te me pozvali na sastanak. Priznao sam da se radi o mom djetetu, a tada su mi rekli da ne prilazim klubu sve dok ne dobijem nove upute. Nakon tjedan dana su me nazvali i rekli da su mom agentu poručili kako zbog neprimjerenog ponašanja i nediscipline žele raskinuti ugovor – otkrio je.

Nogometaš se s ovim slučajem planira požaliti i Fifi.

– Agent kaže da ima snimku na kojoj predsjednik govori o tome kako mi je raskinut ugovor zbog trudnoće njegove kćeri. Ali ona je odrasla osoba! Volimo se i odlučili smo imati dijete. Ali sada ne znam što će se dogoditi s djetetom otkad sam se vratio u Nigeriju. Prisiljavali su je da me blokira na društvenim mrežama pa ne komuniciramo. Neki od mojih bivših suigrača više ne žele razgovarati sa mnom jer se plaše. Zbunjen sam – dodao je na kraju nesretni nogometaš,prenosi vecernji.hr.

The post Skandal! Nigerijac dobio otkaz jer je s njim zatrudnjela – predsjednikova kći appeared first on Srednja Bosna.

(srednjabosna.com)