“Preklinjem, budite doma”: Dobro pogledajte lica ovih liječnica i medicinskih sestara

KAKO bi osvijestile javnost o važnosti samoizolacije, liječnice i medicinske sestre iz Londona podijelile su na društvenim mrežama selfieje na kojima su jasno vidljivi crveni i ljubičasti tragovi od nošenja maski. S obzirom na to kako je situacija u Velikoj Britaniji svakim danom sve gora, zdravstveni djelatnici rade i duple smjene da bi pomogli svima kojima je pomoć potrebna. 

Liječnica Natalie Silvey prva je podijelila svoju fotografiju

“Ovo je lice osobe koja je upravo provela devet sati noseći zaštitno odijelo te premještajući pacijente zaražene koronavirusom po cijelom Londonu. Osjećam se slomljeno, a ovo je tek početak. Zaista preklinjem sve ljude da poštuju socijalnu distancu i samoizolaciju. Danas sam vidjela što COVID-19 radi i samo želim da nas ljudi slušaju i ostanu doma. Ovo je zaista izmamilo najbolje iz nas, stoga neka ovo izmami najbolje i iz vas i počnite nas slušati.”

Njenu poruku podržalo je i ostalo bolničko osoblje te su podijelili svoje fotografije ozljeda i modrica. 

“Mi smo ti koji su na prvoj liniji obrane. Ostanite u izolaciji  i pomozite nam”, zajednička je poruka medicinskih djelatnika iz cijelog svijeta. 

The post “Preklinjem, budite doma”: Dobro pogledajte lica ovih liječnica i medicinskih sestara appeared first on inmedia.ba.

(Izvor: www.inmedia.ba)