Nives otkrila istinu o priči o svojem seksu na Maksimiru

NIVES CELZIJUS gostovala je u showu Đir s Memom, u kojem je tijekom vožnje Zagrebom voditelju otkrila što je privlači kod muškaraca i kako održava tijelo, ali otvoreno je progovorila i o seksu na Maksimiru.

“Upravo ćemo snimati najseksi ženu u Zagrebu”, navodio je voditelj Avaz TV-a ulazak Nives Celzijus u automobil. Nije mu trebalo dugo ni da krene s pikantnim pitanjima, a na tapeti se brzo našlo pitanje o seksu na stadionu – u Njemačkoj.

“Nisi dobro proučio materiju”, poručila mu je kroz smijeh Nives koja je zatim priznala što se dogodilo na Maksimiru prije desetak godina. “Ali kasnije se pričalo da si to radila i u Njemačkoj”, nije se dao voditelj. “Dobro, nemojmo sad pretjerivati”, odgovorila je, a zatim nastavila. “Ne bih to čak ni nazvala seksom, više je to bilo nekakvo romantično druženje. Suprug me te večeri zaprosio”, rekla je Nives te dodala kako je to bila “ozbiljna romantika na stadionu”.

Dodala je kako je s Dinom Drpićem i dalje u izvrsnom odnosu. Razgovor je voditelj zaključio direktnim pitanjem za Nives “je li imala kakvog Bosanca u sebi”, na što je ona odgovorila kako se nije zaljubila još ni u jednog. Što su još pričali, možete vidjeti u snimci ispod.

index.hr

The post Nives otkrila istinu o priči o svojem seksu na Maksimiru appeared first on Srednja Bosna.

(srednjabosna.com)