Nakon najbržih električnih automobila, osvaja svijet i električnim biciklima!

INOVACIJE Novi veliki uspjeh Livnjaka Mate Rimca

Osvojili prestižnu nagradu Eurobike za bicikl G6.2 EXSPERT FS eMTB, lansiran na tržište prošle godine, navode iz Rimčevog Greyp Bikesa

Livnjak Mate Rimac, poznati hrvatski proizvođač najbržih električnih automobila kojima je osvojio svijet, sve je poznatiji i po električnim biciklima proizvedenim u njegovim pogonima. Ovih dana osvojili su prestižnu nagradu Eurobike za svoj bicikl G6.2 EXSPERT FS eMTB, lansiran na tržište prošle godine, navode iz Rimčevog Greyp Bikesa. 

Prednja kamera

-Nagrada Eurobike snažan je barometar inovacije za industriju. Pokazuje mogućnost proizvođača za inovacijom, da dođe do novih ideja i da čak sruši već postojeće barijere. Eurobike vidi ovo takmičenje kao motivaciju za najuvjerljivije nove inovacije – izjavio je direktor manifestacije Eurobike Dirk Hajdrih (Heidrich).

Krešimir Hlede, izvršni direktor Rimčevog Greyp Bikesa, u kojem i nastaju sve poznatija električna bicikla, kazao je kako su znali da su razvili ”cool” i inovativan proizvod.

-Počašćeni smo što naše kolege iz industrije vide isto, pogotovo tokom naše prve godine na tržištu. Dva koraka naprijed i jedan natrag, mi vjerujemo u našu viziju da imamo nešto ponuditi industriji i biciklistima – kazao je Hlede, dodajući da su na sajmu Eurobike lansirali dva nova bicikla, dugoočekivani G5 model i limitirano izdanje G6.X., koji nude ugrađenu prednju kameru, integrirani e-SIM i Greyp aplikaciju, odnosno apsolutno potpunu i sigurnu biciklističku navigaciju.

Novo iskustvo

Rimac je podsjetio da su na ovim modelima bicikla radili četiri godine te da je to sasvim novo iskustvo i prekretnica za Greyp bike, ali i za biciklističku industriju uopće, kao što su i najbrži električni automobili na svijetu prekretnica za automobilsku industriju.

Bicikle voze i Mesi, Fabregas, Pike

Rimčeva električna bicikla voze brojne poznate ličnosti, među kojima i nogometaši Mesi (Messi), Fabregas i Pike (Pique)… Cijene Rimčevih najnovijih električnih bicikla G6.2 su od 6.499 do 7.499 eura. 

Izvor:Avaz

(dolinalasve.info)