Manekenka i influenserica poginula u bizarnoj nesreći: Njena majka tvrdi da im hejteri dodatno zagorčavaju život

 

Britanska manekenka i influenserka Madalin Dejvis (Madaline Davis) poginula je nedavno u bizarnoj nesreći u Australiji dok je snimala selfi. Tragične vijesti potvrdila je i njena porodica .

Madalinina majka Rebeka oglasila se povodom ove tragedije, istaknuvši da su internet-trolovi i hejteri već zasuli porodicu uvredama i ružnim komentarima te da im to dodatno otežava čitavu situaciju.

Madalin Dejvis - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Madalin DejvisFoto: (Instagram)

Rebeka je priznala i da je njena kćerka bila žrtva nasilja na internetu te da su je društvene mreže činile “ranjivom”.

– Njena slučajna smrt bila je tako iznenadna i uništila nas je do srži. Zauvijek će postojati rupa u našim životima koju ništa neće ispuniti, praznina s kojom se jedva možemo suočiti. Nadamo se da ovakvu bol niko nikada neće osjetiti – napisala je, između ostalog, Rebeka.

Dodala je da je njena kćerka bila “introvertni ekstrovert”, koji se teško nosio sa popularnošću na društvenim mrežama.

– Borila se sa svijetom, koji je bio toliko neljubazan, a bila je dobra osoba, koja je uvijek vidjela najbolje u drugima. Nažalost, drugi su nekada to koristili. To je izazivalo mnogo bola u njenom životu, bila je podložna maltretiranju i manipulaciji drugih – zaključila je Rebeka.

Madalin Dejvis - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Madalin DejvisFoto: (Instagram)

Inače, 21-godišnja šminkerica samo nekoliko sedmica prije smrti započela je put oko svijeta – posjetila je Tajland i Bali prije nego što se obrela u Australiji.

Ona se proteklog vikenda uputila na tamošnju poznatu turističku destinaciju “Diamond Bay” kako bi sa prijateljima gledala zalazak sunca, ali se dok je pravila selfi okliznula se i pala s vrtoglavo visoke litice, jer je preskočila zaštitnu ogradu.

Na društvenim mrežama, njeni prijatelji i poznanici opraštaju se od Dejvis, prenosi Avaz.

The post Manekenka i influenserica poginula u bizarnoj nesreći: Njena majka tvrdi da im hejteri dodatno zagorčavaju život appeared first on Srednja Bosna.

(srednjabosna.com)