Majka monstrum: Izgladnjivala djecu kako bi izgledalo da boluju od raka, u sudnici se smijala

FOTO: Profimedia

Ukrajinka Vladislava Trohimčuk (23) osuđena je na zatvorsku kaznu jer je danima namjerno izgladnjivala djecu i na kraju tako ubila sina Danilla.

Svoje dvoje djece ostavila je same 11 dana bez vode i hrane dok se ona zabavljala s ljubavnikom. Sa sobom je povela i njihovu zajedničku bebu.

Mališani su bili toliko gladni da su jeli tapete i dijelove zida, a naposlijetku i vlastiti izmet.

Na sudu nije pokazala nikakvo žaljenje i smijala se dok su joj izrekli kaznu od osam godina zatvora.

“Otišla sam po namirnice, kupila sam im igračke. Anna je ležala u krevetu i spavala. Probudila sam je, dala joj sir i bananu i držala ju u naručju… Nakon toga je sve izgledalo kao ružan san. Ne shvaćam što se dogodilo…”, rekla je kasnije policiji.

Njezin stravičan plan je bio da djecu fotografira nakon što smršave i na društvenim mrežama objavi njihove fotografije uz tvrdnju da boluju od tumora te traži novac, piše Daily Mail.

Sutkinja je majku nazvala bezdušnom, a ona se branila da je željela najbolje za svoju djecu.

“Nadala sam se da će studirati, živjeti bolje nego ja. Željela sam da imaju sve”, rekla je.

Budući da se zločin zbio 2016. godine i Vladislava je otad u pritvoru, trebala bi izaći na slobodu već za tri godine. Tužitelji će se žaliti jer zahtijevaju doživotnu kaznu za majku iz pakla.

Nadežda Maksimets, glasnogovornica kijevskog tužiteljstva rekla je: “Kao majka dvoje djece u potpunom sam šoku.”

Majčine društvene mreže bile su pune sretnih obiteljskih fotografija. Na više mjesta je ponavljala koliko voli svoju djecu.

Djevojčicu Annu, koja je preživjela horor, dat će na posvajanje, ali će Vladislavi nakon izlaska iz zatvora biti omogućen odgoj najmlađe kćeri Sofije.

(srednjabosna.com)