JELENA KARLEUŠA O VRANJEŠU: OPRAŠTAM MU ZLO JER ME MAJKA NAUČILA DA JE PRAŠTANJE NAJVEĆA POBJEDA

Poznata pjevačica Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram profilu, a povodom intervjua koji je bh. fudbaler Ognjen Vranješ dao za jedan srbijanski medij. U naslovu intervjua stoji:  “Divim se Dušku Tošiću, a kajem se zbog svega”.

– Kada i poslije više od godinu dana neko priča opsesivno o vama, izmišljajući vezu i napada vašu porodicu i vas, jasno je da je riječ o izopačenom umu i drago mi je što sad svi to vide. U normalnoj  državi javne ličnosti su zakonom zaštićene od ovakvih sociopata dok u Srbiji svako može da se proslavi na ovako sraman način. Ovom nesrećniku opraštam svo zlo jer me je majka naučila da je praštanje najveća pobjeda dobrog čovjeka. Znala je i da kaže: “Sine, svako se kad tad svojim zlom zabavi…”. Neka bude tako – napisala je Jelena.

JELENA KARLEUŠA O VRANJEŠU: OPRAŠTAM MU ZLO JER ME MAJKA NAUČILA DA JE PRAŠTANJE NAJVEĆA POBJEDA

Podsjećamo, Jelenu i Ognjena su mediji prošle godine povezivali, prilikom čega su pisali da su imali ljubavnu aferu.

– S mojim brakom je sve OK. Ne brinite. Loši ljudi, loše namjere… Sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni posljednji put – napisala je ona tada.

The post JELENA KARLEUŠA O VRANJEŠU: OPRAŠTAM MU ZLO JER ME MAJKA NAUČILA DA JE PRAŠTANJE NAJVEĆA POBJEDA appeared first on Srednja Bosna.

(srednjabosna.com)