JE LI OVO NORMALNO U 21. STOLJEĆU? Žena zgrozila internet pokazavši što radi mužu kad dođe s posla

Objava je u samo sat vremena skupila stotinjak lajkova te čak 250 komentara

Odavno su prošla vremena kada su žene bile isključivo domaćice i robinje svojih muževa, vječno u kuhinji za štednjakom i bez prava glasa. Danas se busaju u prsa kako su ravnopravne u braku te da sve kućanske poslove dijele sa svojim bračnim partnerom. Ipak, očito trend moćnih žena nije zahvatio baš sva kućanstva.

Dobrovoljno ponižavanje?

Jedna je žena s naših prostora na Facebooku priznala kako uživa biti staromodna supruga, a fotografijom je itekako potkrijepila tu tvrdnju. Na slici se vidi kako ženske ruke peru muške noge u lavoru.

 

“Ne govorite više da su izumrle staromodne žene koje su muževima prale noge kad dođu s posla i koje su znale poštovati supruga. Evo smijte mi se, ali ja često operem svom mužu noge kad dođe s posla. Dobrovoljno, naravno. Perete li vi svom ili vam je to poniženje”, napisala je žena, čiju je (za većinu) bizarnu objavu očekivano prenijela stranica Rugam se, dakle jesam.

Hrpa komentara

Ljudi su u komentarima izrazili zgražanje ili se, pak, našalili na njezin (i svoj) račun. “Bolje da mu nesto drugo operes”; “Kruh te je*o, jel mu i guzicu brišeš, sve te je*alo?”; “Ovakvu nogu operem samo prascu. Nakon klanja, isključivo”, neki su od komentara, a jedan je suprug označio svoju bolju polovicu i poručio: “Pripremi toplu vodu da mi opereš moje mirisne borove.”

Objava je u samo sat vremena skupila stotinjak lajkova te gotovo 250 komentara na spomenutoj humorističnoj stranici.

net.hr

(srednjabosna.com)