Dosadila joj online nastava: Djevojčica prevarila roditelje, školu, čak i Zoomov tim

Osmogodišnja djevojčica smislila je način kako prevariti roditelje, učitelje, ali i tehničku podršku Zoom aplikacije na kojoj je trebala pratiti nastavu, a sve kako bi izbjegla nastavu.

Naime, njezin ujak na Twitteru je otkrio situaciju koja je začudila ne samo njezine roditelje i obitelj, već i cijelu školu.

Djevojčica je, kako je ispričao, iz nedostatka interesa za online nastavu majci i svima ostalima rekla da jednostavno ne može pristupiti Zoom aplikaciji. Kada se majka sama pokušala prijaviti na kćerkin račun, uvidjela je da govori istinu – aplikacija ju je konstantno izbacivala.

To se događalo iz dana u dan pa je majka kontaktirala školu koja je pokušala riješiti problem no uvijek je pokazivalo isto – pogrešnu lozinku. Učitelji su čak kontaktirali tim za tehničku podršku Zoom aplikacije, ali ništa se nije promijenilo.

Očajna majka pokušala je i kod prijatelja uči u kćerkin račun, no nigdje nije uspijevala, sve dok njezina prijateljica jednom prilikom nije primijetila kako se djevojčica, kada je mislila da je nitko ne gleda, odjavila iz računa i oko 20 puta zaredom unijela pogrešnu lozinku, što automatski blokira račun na određeno vrijeme.

The post Dosadila joj online nastava: Djevojčica prevarila roditelje, školu, čak i Zoomov tim appeared first on Srednja Bosna.

(srednjabosna.com)