Deset novorođenčadi poginulo u požaru: “Tragedija koja pogađa u srce”

Sedmero od 17 djece na odjelu za bolesnu novorođenčad je spašeno, rekao je kirurg Khandate iz Bhandara District General Hospital.

Deset novorođenčadi poginulo je u subotu u velikom požaru u bolnici u Maharashtri, najbogatijoj indijskoj državi, objavljeno je iz bolnice, a vodeći političari izrazili su žaljenje zbog gubitka njihovih života.

“Požar je izbio danas u 2 sata ujutro”, rekao je kirurg Pramod Khandate iz Bhandara District General Hospital u indijskoj zapadnoj državi. Sedmero od 17 djece na odjelu za bolesnu novorođenčad je spašeno, rekao je Khandate za novinsku agenciju ANI.

Maharaštranski premijer Uddhav Thakre naredio je da istraži uzrok požara. “Tragedija u Bhandari, u Maharashtri, pogađa u srce. Izgubili smo dragocjene mlade živote”, napisao je premijer Narendra Modi na Twitteru.

“Moje misli su s ožalošćenim obiteljima. Nadam se da će se ozlijeđeni brzo oporaviti”, dodao je. Mnogi drugi političari, uključujući oporbenog čelnika Rahula Gandhija, također su izrazili žalost, prenosi Hina.

The post Deset novorođenčadi poginulo u požaru: “Tragedija koja pogađa u srce” appeared first on Srednja Bosna.

(srednjabosna.com)