AUTO U POTPUNOSTI SMRSKAN: Mladi muzičar Nemanja Nikolić podlegao povredama usljed direktnog sudara

Nemanja Nikolić (22), muzičar iz sela Grivac kod Knića, poginuo je u noći između subote i nedjelje u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Mrčajevcima u okolini Čačka.

Kako se saznaje, nesreća se dogodila kada se u Nikolića, koji je upravljao “jugom”, direktno zakucao vozač „audija“ koji je prešao iz suprotne trake.

– Prvi rezultati istrage ukazuju da je nesreću skrivio vozač „audija“, koji je iz zasad nepoznatih razloga prešao u suprotnu traku i direktno udario u „jugo“ koji mu je dolazio u susret. Od siline udara, “jugo” je bio u potpunosti smrskan, a mladi bubnjar je ostao na mjestu mrtav. Ljekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt – kazao je dobro obaviješten izvor.

Stradali Nikolić bio je muzičar, a vijest o njegovoj pogibiji uznemirila je gotovo čitav Knić. Na društvenim mrežama brojni prijatelji i rođaci se opraštaju od njega potresnim riječima i porukama.

AUTO U POTPUNOSTI SMRSKAN: Mladi muzičar Nemanja Nikolić podlegao povredama usljed direktnog sudara

 

Izvor: Kurir

The post AUTO U POTPUNOSTI SMRSKAN: Mladi muzičar Nemanja Nikolić podlegao povredama usljed direktnog sudara appeared first on Srednja Bosna.

(srednjabosna.com)